امام خامنه ای مد ظله العالی
 
 

با افزايش هشياري دعاکردن در خود، چنانچه به نظر مي رسيد که قدرت هاي دعايي ديگر براي تان جذاب نيستند- اگر اوقاتي براي تان پيش مي ايد که ظاهرا ديگر نمي توانيد عميقا دعا کنيد، يا اصلا قادر به دعاکردن نيستيد- دلسرد نشويد. اين دوران اغلب وقتي پيش مي آيد که هشياري دعا در شما تغيير مي کند و گسترش مي يابد. فرآيند جذب شدن و مرحله پالايش در شرف وقوع است.

ممکن است احساس ناراحتي کنيد و در اعماق وجودتان حس غيرقابل توصيف «پرمشغله گي» پيدا شود، در نتيجه براي تان ممکن نيست ک با درون تان تماس برقرار کنيد. در اين شرايط فرآيند پالايش صورت مي گيرد که همانا عواطف منفي قديمي را خارج مي کند و کنار مي زند.
وقتي قدرت هاي دعايي در درون تان احيا شوند، سطوح عميق تر ذهن نيمه هشيارتان را پالايش مي کنند. وقتي اين افکار و احساسات کهنه و قديمي به سطح ذهن هشيارتان مي آيند، زماني است که احساس «پرمشغله گي» مي کنيد زيرا تغييري عميق و شفايي عميق رخ مي دهد.

پس از اتمام فرآيند پالايش، شما باز هم قادر خواهيد بود که عميقا دعا کنيد، اما شايد به شيوه اي ديگر و در سطحي عميق تر. درجات و سطوح مختلف دعايي وجود دارند که نيازهاي شما در سطوح گوناگون تجربيات زندگي تان تامين مي کنند. سنت ترزا، عارف قرن شانزده، مرحله اشراق فزاينده در دعا را در کتاب معروف اش قلعه دروني بيان مي کند. در اين کتاب او هر چه درجه يا سطح دعا را به اتاق مجزايي در خانه روح مقايسه مي کند. او ردشد روح از طريق دعا کردن را با کرم ابريشمي مقايسه مي کند که به پروانه اي تبديل مي شود.

بدين ترتيب وقتي به رشد قدرت هاي دعايي بيفزاييد، از طريق درجات و سطوح مختلف دعايي، به درجات و سطوح مختلف ديگر مي رويد. از آن روست کبرخي ازانواع دعا کردن شما را هميشه راضي نمي کنند و همچنين براي تان موثر واقع نمي شوند. باز هم به همين دليل است که بايد شيوه هاي گوناگون دعاکردن را که در اين کتاب به آن ها مي پردازيم و چگونگي برانگيختن را بدانيد.
اگر دعا کردن در زندگي تان، آن گونه که انتظار داشتيد، موثر واقع نشده است، شايد به آن دليل است که شما همه انواع دعا کردن را درنيافته ايد.

نوعي شيوه دعايي به دفعات درست به نظر مي رسد، اما در ديگر مواقع ممکن است همين شيوه موثر واقع نشود. وقتي به نظر مي رسد که شيوه دعايي تان قدرت اش را از دست داده است، مي تواند نشانه خوبي باشد! ممکن است نشانگر آن باشد که شما از نظر معنوي، ذهني و عاطفي رشد مي کنيد و آماده هستيد که روش ديگري از دعا کردن را امتحان کنيد.

برگرفته ازسایت مذهبی دات ای ار



پنج شنبه 16 آبان 1392برچسب:خواب خوب,تعبیرخواب, :: 11:48 ::  نويسنده : امیرحسین

اهل سلوک گويند: به وقت خواب لازم است انسان مراقبتهاي لازم را در مورد خود به کار گيرد، تا موهبتهاي بزرگي که در همين خواب براي انبياء و اولياء حاصل مي شده است، به او عنايت شود.اين دستورات عبارتند از:1- روي به قبله و روي دل به قبله

بقیه درادامه مطلب



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 16 آبان 1392برچسب:دعا, :: 11:47 ::  نويسنده : امیرحسین

هر روز در وقت ناشتا، صد مرتبه ذکر A«لا اله الا الله انت يا رب کل شي و وارثهA» به جهت صفاي ذهن و فهم مطالب غامض موثر است.



چهار شنبه 15 آبان 1392برچسب:خواص سوره های قران, :: 14:27 ::  نويسنده : امیرحسین

ثواب قرائت سوره هاى قرآن

1. سوره حمد : شفاى همه امراض است مگر مرگ ؛ بايد گفته شود، كه خواندن با ايمان و عمل كردن با علم و يقين به قرآن ، اين آثار را دارد.

2. سوره بقرة : هر كس سوره بقره را تلاوت كند، روز قيامت عمامه اى از نور بر سر او مى گذارند.

3. سوره مباركه آل عمران : هر كس سوره آل عمران را بخواند، روز قيامت پوششى از نور او را زينت مى دهد.

4. سوره مباركه نساء: هر كس سوره نساء را تلاوت كند، از عذاب قبر مصون و از آفات دنيا نيز در امان است ، تا به بهشت برسد.

5. سوره مباركه مائده : هر كس روزهاى پنج شنبه سوره مائده را قرائت كند، ايمانش ، به ظلم آلوده نمى شود.

6. سوره مباركه انعام : در اين سوره (70) بار نام خدا برده شده و (70) هزار فرشته با آن به زمين آمدند؛ هر كس آن را بخواند، از خوف و ترس در امان است .

7. سوره مباركه اعراف : هر كس سوره اعراف را مخصوصا روزهاى جمعه بخواند از خوف و ترس مصون است و روز قيامت بى حساب وارد بهشت مى شود.

8. سوره مباركه توبه : هر كس سوره توبه را بخواند، پيغمبر صل الله عليه و آله شفيع او باشد و نفاق در او راه نيابد.

9. سوره مباركه انفال : تلاوت سوره انفال در هر ماه ، انسان را از نفاق ، بيمه مى كند و از شيعيان راستين اميرالمؤ منين عليه السلام قرار مى دهد.

10. سوره مباركه يونس : هر كس سوره يونس را بخواند، در صف جهال قرار نمى گيرد و روز قيامت هم از مقربين است .

11. سوره مباركه هود : خواندن سوره هود، خوف و حزن را از دل مى زدايد.

12. سوره مباركه يوسف : هر كس هر روز و هر شب سوره يوسف را بخواند، روز قيامت ، با جمال يوسف محشور و از برگزيدگان بندگان محسوب مى گردد.

13. سوره مباركه رعد : هر كس سوره رعد را قرائت كند، به ساعقه و سوختن مبتلا نمى گردد و روز قيامت ، بدون حساب وارد بهشت مى شود.

14. سوره مباركه ابراهيم : هر كس سوره ابراهيم را در ركعت نماز جمعه بخواند، به فقر و جنون و بلوى مبتلا نمى شود.

15. سوره مباركه حجر : هر كس سوره حجر را بخواند، حق تعالى به عدد مهاجر و انصار و استهزاكنندگان پيغمبر صل الله عليه و آله ، براى او ده حسنه بنويسد.

16. سوره مباركه نحل : امام محمد باقر عليه السلام فرمود: هر كس سوره نحل را بخواند، از هفتاد بلا، مانند جنون و جذام مصون مى ماند و محل او بهشت است .

18. سوره مباركه كهف : هر كس هر شب جمعه سوره كهف را تلاوت كند، در آخرت با شهداء محشور مى گردد.

19. سوره مباركه مريم : هر كس سوره مريم را ادامه دهد، در مال و اولاد بى نياز مى گردد و در آخرت هم ، ملك سليمان به او عطا مى شود.

20. سوره مباركه طه : هر كس سوره طه را قرائت كند، خداوند او را دوست دارد و او نيز خداوند را دوست دارد.

21. سوره مباركه انبياء : هر كس سوره انبياء را بخواند، به شرط دوستى آنها (انبياء) در بهشت با آنها محشور مى گردد.

22. سوره مباركه حج : هر كس سوره حج را در سه روز متوالى بخواند، خداوند در آن سال ، او را به حج مى فرستد و اگر در راه بميرد، به بهشت مى رود

23. سوره مباركه مؤ منون : هر كس هر صبح جمعه سوره مؤ منون را بخواند، خداوند، عاقبت او را به خير و سعادت مقرون مى كند و با پيغمبران محشور سازد.

24. سوره مباركه نور : هر كس سوره نور را تلاوت كند، اموال ، فروج و زنان خود را در پناه خدا حفظ نموده ، از خاندان او هيچكس زنا نكند و شيعه آل محمد بميرد. هفتاد هزار ملك نيز براى او استغفار كنند.

25. سوره مباركه فرقان : هر كس قرائت اين سوره را هميشه و هر روز ادامه دهد، خداوند او را عذاب نكند، تا او را در بهشت جا دهد.

26. سوره مباركه شعراء : از امام صادق عليه السلام منقول است كه هر كس ‍ اين سوره را براى برآمدن حاجت بخواند، حاجتش برآورده گردد؛ به شرط اينكه تا چهل روز، هر روز يك بار بخواند و چنانچه يك روز قرائت نشود ختم را دوباره از سر بگيرد.

27. سوره مباركه نمل : هر كس اين سوره را بخواند، حق تعالى براى او ده حسنه نويسد و بى نياز گردد. در قيامت نيز با انبياء و شهداء محشور شود.

28. سوره مباركه قصص : هر كس اين سوره بخواند، حق تعالى به عدد كسانى كه تصديق موسى و تكذيب او را كرده ، ده حسنه براى او بنويسد.

29. سوره مباركه عنكبوت : پاداش و ثواب قرائت اين سوره ، بهشت برين است .

30. سوره مباركه روم : امام صادق عليه السلام سوگند ياد فرمود كه هر كس ‍ اين سوره را در ماه رمضان بخواند، اهل بهشت است .

31. سوره مباركه لقمان : هر كس اين سوره را هر شب تلاوت كند، خداوند او را از شر شيطان حفظ مى كند.

32. سوره مباركه سجده : قرائت سوره سجده ، سبب مى شود كه روز قيامت نامه اعمال او را به دست راستش بدهند.

33. سوره مباركه احزاب : هر كس سوره احزاب را بسيار بخواند، روز قيامت در جوار پيغمبر صل الله عليه و آله محشور مى گردد.

34. سوره مباركه سباء : هر كس اين سوره و سوره فاطر را هر شب بخواند، از مصائب مصون مى ماند و خير دنيا و آخرت نصيب او مى گردد.

35. سوره مباركه فاطر : هر كس اين سوره و سوره سباء را هنگام شب بخواند، در آن شب ، در امان خداوند خواهد بود. اگر هنگام روز بخواند، در آن روز، مكروه و ناراحتى به او نمى رسد.

36. سوره مباركه يس : هر كس سوره يس را تلاوت كند، مانند كسى است كه 12 بار قرآن را خوانده باشد، همچنين خير دنيا و آخرت نصيب او مى شود و از سكرات مرگ مصون مى ماند.

37. سوره مباركه صافات : خواندن اين سوره در روز جمعه ، بنابر آنچه از امام صادق عليه السلام نقل شده است ، موجب دفع انواع بلاها و مرض هاست .

38. سوره مباركه ص : هر كس اين سوره را در شب جمعه بخواند، خير دنيا و آخرت به او عطا مى شود، آنچه كه به كسى از مردم عطا نشده جز نبى مرسل يا ملك مقرب ، و خداوند او را داخل بهشت مى كند.

39. سوره مباركه زمر : هر كس اين سوره را بخواند، در دنيا و آخرت عزيز و شريف مى گردد و بدنش بر آتش حرام مى شود.

40. سوره مباركه مؤمن : هر كس در هر شب سوره مؤ من را بخواند، گناهان او آمرزيده و خير دنيا و آخرت نصيب او مى گردد.

41. سوره مباركه فصلت : هر كه اين سوره را قرائت كند، در دنيا به سرورى ، عيش و عزت زندگى كرده و در آخرت به نورانيت محشور گردد.

42. سوره مباركه شورى : هر كس اين سوره را بخواند، روز قيامت صورتش ‍ مانند ماه شب چهارده مى درخشد.

43. سوره مباركه زخرف : هر كس اين سوره را بخواند، از گزندگان قبر تا وقتى كه وارد قيامت شود، مصون است .

44. سوره مباركه دخان : هر كس در نمازهاى واجب و مستحب خود، مخصوصا بيست و سوم ماه رمضان اين سوره را بخواند، روز قيامت ، در سايه عرش خواهد بود.

45. سوره مباركه جاثيه : هر كس اين سوره را بخواند، آتش ، بدن او را فرا نمى گيرد و همواره با پيغمبر صل الله عليه و آله خواهد بود.

46. سوره مباركه احقاف : هر كس شب و روز جمعه ، سوره احقاف را بخواند، در دنيا و قيامت ، در امان است .

47. سوره مباركه محمد صل الله عليه و آله : هر كس سوره محمد صل الله عليه و آله را تلاوت كند، شك به دلش راه نمى يابد.

48. سوره مباركه فتح : هر كس اين سوره را بخواند، مال ، جان ، زن و فرزندش مصونيت از اتلاف ، پيدا خواهند كرد.

49. سوره مباركه حجرات : هر كس سوره حجرات را قرائت كند، از زوار پيغمبر صل الله عليه و آله محسوب مى گردد.

50. سوره مباركه ق : هر كس اين سوره را در نمازهاى واجب و مستحب خود بخواند، خداوند رزق او را وسعت مى دهد.

51. سوره مباركه الذاريات : هر كس اين سوره را شب يا روز بخواند، در دنيا رزقش وسيع و هنگام مردن ، قبرش نورانى مى گردد.

52. سوره مباركه طور : هر كس سوره طور را بخواند، خداوند خير دنيا و آخرت را به او عنايت فرمايد.

53. سوره مباركه نجم : هر كس اين سوره را قرائت كند، ميان مردم به محبوبيت زندگى كند.

54. سوره مباركه قمر : هر كس اين سوره را قرائت كند، روز قيامت سوار ناقه نور، وارد بهشت مى گردد.

55. سوره مباركه الرحمن : هر كس اين سوره را در هر جمعه و سوره واقعه را در هر شب بخواند، روز قيامت به صورت انسانى كامل و نورانى محشور مى گردد.

56. سوره مباركه واقعه : هر كس اين سوره را براى وسعت روزى خود بخواند، اثر عجيبى دارد. بايد از شب شنبه شروع كرده تا شب جمعه ، سه بار و در شب جمعه هشت بار بخواند و تا مدت پنج هفته اين كار را ادامه دهد.

57. سوره مباركه حديد : هر كس اين سوره را جهت برآمدن حاجت ، در شب جمعه ، هفت بار بدون فاصله و پشت سر هم بخواند، اثر عجيبى دارد.

58. سوره مباركه مجادله : هر كس اين سوره را تلاوت كند، در نامه عملش او را از حزب خدا ثبت كنند. كسى بر او فائق نشود و با او نتواند مجادله كند و در چشم مردم نيز معتبر و موقر باشد.

59. سوره مباركه حشر : هر كس اين سوره را بخواند، تا وقتى كه از دنيا برود عرش ، كرسى ، آسمانها، زمين ، فرشتگان و حيوانات برى و بحرى و جوى بر او دعا كنند.

60. سوره مباركه ممتحنه : هر كس سوره ممتحنه را در فرايض و نوافل بخواند، خداوند قلب او را به ايمان امتحان نموده نورانى مى فرمايد و فقير نمى گردد.

61. سوره مباركه صف : هر كس اين سوره را در نمازهاى واجب و مستحب بخواند، در صف فرشتگان قرار مى گيرد.

62. سوره مباركه جمعه : هر كس اين سوره را در شب جمعه و در نماز جمعه بخواند، خداوند او را به تعداد روزهاى سال ، ده حسنه به او عنايت مى فرمايد و به بهشت مى فرستد.

63. سوره مباركه منافقون : در مصباح است كه قرائت كردن اين سوره ، انسان را از شر شرك و نفاق حفظ مى نمايد.

64. سوره مباركه تغابن : هر كس اين سوره را در نماز خود بخواند، در قيامت قرآن ، شفيع او مى شود.

65. سوره مباركه طلاق : هر كس اين سوره را در فريضه (نماز واجب ) بخواند، حق تعالى او را از ترس قيامت در پناه خود گيرد و از آتش دوزخ نگهدارد و در بهشتش داخل نمايد.

66. سوره مباركه تحريم : هر كس اين سوره را بخواند، حق تعالى او را توبه نصوح كرامت فرمايد. اگر در نمازهاى واجب خود بخواند، روز قيامت از حزن و اندوه مصون باشد.

67. سوره مباركه ملك : هر كس اين سوره را قرائت كند، مانند كسى است كه شب قدر را احياء داشته و از عذاب قبر نيز محفوظ است .

68. سوره مباركه قلم : هر كس اين سوره را در نمازهاى خود بخواند، خداوند او را از فقر و عذاب ايمن مى فرمايد.

69. سوره مباركه الحاقة : هر كس اين سوره را در فرايض و نوافل بخواند، ايمان او كامل مى گردد، تا خدا را ملاقات كند.

70. سوره مباركه معارج : هر كس سوره معارج را تلاوت كند، در قيامت از گناه او پرسش نمى شود و با پيغمبر صل الله عليه و آله به بهشت مى رود ان شاء اللّه .

71. سوره مباركه نوح : هر كس اين سوره را با ايمان به خدا بخواند، خداوند او را با ابرار محشور فرمايد.

72. سوره مباركه جن : هر كس سوره جن را بخواند، خداوند او را از شر جن و سحر و كيد آنها مصون دارد و با پيغمبر صل الله عليه و آله محشور مى فرمايد.

73. سوره مباركه مزمل : هر كس اين سوره را در نماز عشاء تلاوت كند، خداوند او را سعادت دنيا و آخرت عنايت كند.

74. سوره مباركه مدثر : هر كس سوره مدثر را بخواند، در دنيا شقى نگردد و خداوند او را با پيغمبر صل الله عليه و آله محشور فرمايد.

75. سوره مباركه قيامة : هر كس اين سوره را قرائت كند، از صراط و ميزان ، با موفقيت بگذرد و در قبر نيز بهترين صورت پيدا كند.

76. سوره مباركه دهر : هر كس اين سوره را هر صبح پنج شنبه بخواند، خداوند او را حورالعين بهشت عنايت مى كند.

77. سوره مباركه مرسلات : هر كس سوره مرسلات را با معرفت بخواند، ميان او و پيغمبر صل الله عليه و آله خدا، معارفه رخ دهد.

78. سوره مباركه نباء : هر كس اين سوره را قرائت كند، خداوند او را از شراب بهشتى سيراب گرداند و هر كس يك سال ، هر روز، اين سوره را بخواند؛ به مكه مشرف مى گردد.

79. سوره مباركه نازعات : هر كس اين سوره را بخواند، جوان و شاداب از دنيا مى گذرد، جوان مبعوث مى گردد و جوان به بهشت مى رود.

80. سوره مباركه عبس : هر كس اين سوره را تلاوت كند، روز قيامت ، شاد و خندان باشد و زير سايه عرش خدا قرار گيرد.

81. سوره مباركه تكوير : هر كس اين سوره را تلاوت كند، حق تعالى او را از رسوايى قيامت ، در پناه خود گيرد.

82. سوره مباركه انفطار : كسى كه اين سوره و سوره انشقاق را بخواند، خداوند عز و جل ، او را از حاجتى محجوب نمى فرمايد و مانعى او را از خداوند عظم الشاءنه منع نمى نمايد.

83. سوره مباركه مطففين : هر كس اين سوره را در نماز فريضه خود بخواند، از آتش دوزخ ايمن گشته آتش او را نبيند، او آتش را نبيند، بر پل جهنم نگذرد و روز قيامت او را حسابرسى نكنند.

84. سوره مباركه انشقاق : هر كس اين سوره را بخواند، حق تعالى او را در پناه خود گيرد و نامه او را به دست راستش داده و از اصحاب يمين باشد.

85. سوره مباركه بروج : هر كس اين سوره را در نمازهاى واجب تلاوت كند، با پيغمبران محشور مى گردد.

86. سوره مباركه طارق : هر كس اين سوره را در فرايض خود بخواند، در بهشت ، در صف اصحاب پيغمبران باشد.

87. سوره مباركه اعلى : هر كس سوره اعلى را تلاوت كند، به تعداد هر حرفى كه بر ابراهيم و موسى و محمد صل الله عليه و آله نازل شده است ، خداوند به او اجر دهد.

88. سوره مباركه غاشيه : هر كس اين سوره را در نماز واجب و مستحب خود بخواند، به رحمت دنيا و آخرت پوشيده گردد.

89. سوره مباركه فجر : هر كس اين سوره را در نمازهاى فجر بخواند، چون متعلق به حضرت سيدالشهداء عليه السلام مى باشد، در قيامت با آن حضرت عليه السلام محشور گردد.

90. سوره مباركه بلد : هر كس اين سوره را در نمازها بخواند، در دنيا، در زمره صالحين و در آخرت با شهداء و نبيين محشور گردد.

91. سوره مباركه الشمس : هر كس اين سوره را تلاوت كند، گويا بر آنچه خورشيد تابيده تصديق كرده و بهشت جاى او باشد.

92. سوره مباركه الليل : هر كس اين سوره را تا چهل شب ، هر شب ، چهل مرتبه بخواند، و وقتى به آيه و ما لاءحد عنده من نعمة تجزى رسيد، سه بار تكرار كند و جهت برآمدن حاجت و وسعت روزى اثر عجيب دارد، به گونه اى كه عقل حيران بماند.

93. سوره مباركه الضحى : هر كس اين سوره را بخواند، حق تعالى او را از جمله كسانى گرداند كه به سعادت شفاعت پيغمبر صل الله عليه و آله رسيده به آن خشنود گشته به بهشت درآيد و به شمار هر يتيمى و هر سائلى او را ده حسنه باشد.

94. سوره مباركه انشراح : ابى بن كعب از رسول خدا صل الله عليه و آله روايت كرده است كه هر كس آن را بخواند، چون مزد كسى باشد كه مرا ملاقات كرده ، مرا از غم شاد كرده و شفاعت او بر من است .

95. سوره مباركه تين : هر كس اين سوره را به شرط ايمان در نمازها بخواند، خداوند از او راضى شود و او را به بهشت مى برد.

96. سوره مباركه علق : هر كس اين سوره را تا موقعى كه از دنيا برود، قرائت كند، شهيد از دنيا رفته و در صف مجاهدين فى سبيل اللّه محسوب مى گردد.

97. سوره مباركه قدر: هر كس اين سوره را بلند بخواند، از مجاهدين است و هر كس ده بار تلاوت كند، خداوند هزار گناه او را مى آمرزد.

98. سوره مباركه البينه : هر كس اين سوره را بخواند، از شرك ، برى است و در دين محمد صل الله عليه و آله محشور مى گردد.

99. سوره مباركه زلزله : هر كس سوره زلزله را تلاوت كند، به زلزله دنيا و آخرت گرفتار نمى شود.

100. سوره مباركه عاديات : هر كس اين سوره را قرائت كند، ثواب همه كسانى را دارد كه در مزدلفه براى حج جمع شده اند و با اميرالمؤ منين محشور گردد.

101. سوره مباركه قارعه : هر كس اين سوره را بخواند، از عذاب و فتنه دجال و جهنم ايمن مى گردد.

102. سوره مباركه تكاثر : هر كس اين سوره را در نماز واجب قرائت كند، ثواب صد شهيد دارد و در نماز مستحب ، ثواب پنجاه شهيد دارد.

103. سوره مباركه عصر : هر كس اين سوره را در نوافل بخواند، روز قيامت ، خندان محشور گردد، تا وارد بهشت شود.

104. سوره مباركه همزه : هر كس اين سوره را در نمازها بخواند، خداوند او را از فقر دور و رزق او را وسيع گرداند.

105. سوره مباركه فيل : هر كس اين سوره را تلاوت كند، روز قيامت ، همه موجودات شهادت دهند كه او صالح است .

106. سوره مباركه قريش : هر كس اين سوره را قرائت كند، خداوند روز قيامت ، او را سواره و نورانى وارد محشر كند.

107. سوره مباركه ماعون : هر كس اين سوره را چهل و يك بار بخواند، فقر از خانه او برود، فرزندان او محتاج نشوند و خواننده آن در حفظ حمايت خدا تا روز ديگر باشد.

108. سوره مباركه كوثر: جهت حصول توانگرى و بى نيازى از خلق ، روز چهارشنبه دو ركعت نماز حاجت خوانده پس از سلام ، چهل بار سوره كوثر بخواند. در حديثى آمده است كه هر كس اين سوره را در نمازهاى واجب و مستحب خودش بخواند، خداوند در روز قيامت از آب كوثر به او مى دهد تا بياشامد.

109. سوره مباركه كافرون : هر كس اين سوره را در نمازها بخواند، مانند كسى است كه ربع قرآن را خوانده باشد و خداوند گناهان او و والدين او را بيامرزد.

110. سوره مباركه نصر: هر كس اين سوره را در نمازها قرائت كند، خداوند او را در همه جا يارى فرمايد.

111. سوره مباركه تبت : هر كس اين سوره را بخواند، ثواب ايمان به كتب آسمانى و پيغمبران را دارد.

112. سوره مباركه توحيد : هر كس اين سوره را در نمازها بخواند، مانند آن است كه ثلث قرآن را خوانده باشد و به تعداد مؤ منين ثواب دارد و خدا جميع خير دنيا و آخرت را به او عنايت فرمايد.

113. سوره مباركه فلق : هر كس اين سوره و سوره ناس را بخواند، خداوند به او بشارت بهشت عنايت كند و از بليات دنيا و آخرت مصون بماند. در حديثى آمده است كه هر كس سوره فلق و ناس را بخواند، گويا تمام كتاب هايى را كه خداوند آنها را بر انبياء نازل كرده خوانده است .

114. سوره مباركه ناس : هر كس اين سوره را جهت مال دنيا، هلاكت دشمن و دفع بليات دنيا بخواند، به مراد رسد.

برگرفته ازسایت سمت خدا



چهار شنبه 15 آبان 1392برچسب:نمازجماعت, :: 14:26 ::  نويسنده : امیرحسین


مستحب است كه نمازهاى واجب مخصوصا نمازهاى يوميه را به جماعت بخوانند و در نماز صبح ، مغرب و عشا، براى همسايه مسجد و كسى كه صداى اذان را مى شنود بيشتر سفارش شده است .
در روايتى آمده است كه اگر يك نفر به امام جماعت اقتدا كند ، هر ركعت از نماز آنان ثواب صد و پنجاه نماز و اگر دو نفر اقتدا كنند ، هر ركعتى ثواب ششصد نماز دارد و هر چه بيشتر شوند ، ثواب نمازشان بيشتر مى شود تا به ده نفر برسند ، عده آنان كه از ده گذشت اگر تمام آسمانها كاغذ و درياها مركب و درختها قلم و جن و انس و ملائكه نويسنده شوند ، نمى توانند ثواب يك ركعت آن را بنويسند
.

در اينجا بعضى از آداب نماز جماعت را متذكر مى شويم :

1. مستحب است كه انسان صبر كند تا نماز را به جماعت بخواند و نماز جماعت از نماز اول وقت كه فرادى (تنها) خوانده شود بهتر است . همچنين نماز جماعتى را كه مختصر بخوانند از نماز فرادى كه آن را طول بدهند ، بهتر مى باشد .
2. وقتى كه نماز جماعت بر پا مى شود ، مستحب است كسى كه نمازش را فرادى خوانده ، دوباره نمازش را به جماعت بخواند .



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 15 آبان 1392برچسب:عیدفطر, :: 14:26 ::  نويسنده : امیرحسین

نماز عید فطر دو ركعت است در ركعت اوّل حمد و سوره اءعْلى بخواند و بعد از قرائت پنج تكبیر بگوید و بعد از هر تكبیرى این قنوت را بخواند :

اَللّهُمَّ اَهْلَ الْكِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَةِ وَاَهْلَ الْجُودِ وَالْجَبَرُوتِ وَاَهْلَ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَةِ وَاَهْلَ التَّقْوى وَالْمَغْفِرَةِ اَسْئَلُكَ بِحَقِّ هذَا الْیَومِ الَّذى جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمینَ عیداً وَلِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ ذُخْراً [وَشَرَفاً] وَمَزِیْداً اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تُدْخِلَنى فى كُلِّ خَیْرٍ اَدْخَلْتَ فیهِ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تُخْرِجَنى مِنْ كُلِّ سُوَّءٍ اَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَ الَ مُحَمَّدٍ صَلَواتُكَ عَلَیْهِ وَعَلَیْهِمْ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ خَیْرَ ما سَئَلَكَ مِنْهُ عِبادُكَ الصّالِحُونَ وَاَعُوذُ بِكَ مِمَّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُكَ الْصّالِحُونَ

خدایا اى اهل بزرگى و عظمت و اى شایسته بخشش و قدرت و سلطنت و اى شایسته عفو  و رحمت و اى شایسته تقوى و آمرزش از تو خواهم به حق این روزى كه قرارش دادى براى مسلمانان عید و براى محمد صلى الله علیه و آله ذخیره و شرف و فزونى مقام كه درود فرستى بر محمد و آل محمد و درآورى مرا در هر خیرى كه درآوردى در آن خیر محمد و آل محمد را و برونم آرى از هر بدى و شرى كه برون آوردى از آن محمد و آل محمد را - كه درودهاى تو بر او و بر ایشان باد - خدایا از تو خواهم بهترین چیزى را كه درخواست كردند از تو بندگان شایسته ات و پناه برم به تو از آنچه پناه بردند از آن بندگان شایسته ات

پس تكبیر ششم بگوید و به ركوع رود و بعد از ركوع و سجود برخیزد به ركعت دوّم و بعد از حمد سوره وَالشَّمْسِ بخواند پس چهار تكبیر بگوید و بعد از هر تكبیرى آن قنوت را بخواند و چون فارغ شد تكبیر پنجم گوید و به ركوع رود پس نماز را تمام كند و بعد از سلام تسبیح زهراءعَلیهَاالسَّلام بفرستد و بعد از نماز عید دعاهاى بسیار وارد شده است و شاید بهترین آنها دعاى چهل و ششم صحیفه كامله باشد و مستحب است كه نماز عید در زیر سمان و بر روى زمین بدون فرش و بُوریا واقع شود و آنكه برگردد از مُصَلّى از غیر آن راهى كه رفته بود و دعا كند از براى برادران دینى خود به قبولى اعمال .



چهار شنبه 15 آبان 1392برچسب:هفت هیکل, :: 14:21 ::  نويسنده : امیرحسین

دعاى "هفت هيكل" شامل هفت دعاي كوچك است كه به هر كدام از آنها "هيكل" گفته مي شود. اين دعا از جمله ادعيه شريفه اى است كه هر كس آن را بخواند يا در نزد خود نگاهدارد خداوند تبارك و تعالى او را از غيبت و بدگويى مردمان نگاهدارد و دشمنان او را مغلوب نمايد.

هيكل اول :

بِسْمِ اللََّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيِم
اُعيذُ نَفْسى باِللّهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ اَللّهُ لاَ اِلَهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّومُ لَا تَاْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لَانَوْمٌ لَهُ مَا فِى السَّموَاتِ وَ مَا فِى اْلأرْض ِمَنْ ذَالَّذى يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْديهمْ وَ مَا خَلْفَهُمْ وَ لاَيُحيطوُنَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاّ ِبماشآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمواتِ وَ الأرْضَ وَ لايَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِىُّ الْعَظيِمُ

به نام خداوند بخشنده مهربان
پناه مي برم به خداي با عظمت و توانا خداي يكتايي كه جز او خدايي نيست زنده و پاينده هرگز او را كسالت خواب فرا نگيرد تا چه رسد كه به خواب رود اوست آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است كه را اين جرأت است كه در پيشگاه او به شفاعت برخيزد مگر به فرمان او علم او محيط است به آنچه پيش نظر او خلق آمده است و آنچه سپس خواهد آمد و خلق به هيچ مرتبه علم او احاطه نتواند كرد مگر به آنچه او خواهد قلمرو علمش از آسمان ها و زمين ها فراتر و نگهباني زمين و آسمان بر او آسان و بي زحمت است چه او داناي بزرگوار و تواناي با عظمت است

 



ادامه مطلب ...


درباره وبلاگ


امیدوارم که مطالب وبلاگ من برای شمامفیدباشد. باآرزوی موفقیت برای شما
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان امام خامنه ای (همه چیز) و آدرس amirkazemi1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2411
بازدید دیروز : 1692
بازدید هفته : 9873
بازدید ماه : 16519
بازدید کل : 192631
تعداد مطالب : 784
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1

Alternative content